Over ons

Levende Talen heeft als doel:

• het bevorderen en ontwikkelen van taalonderwijs in alle levende talen in brede zin;
• het bieden van een platform aan taaldocenten;
• het behartigen van belangen van taaldocenten.

Om deze doelen te bereiken, organiseert Levende Talen studiedagen en congressen over taalonderwijs, informeert zij haar leden over nieuws en ontwikkelingen betreffende het vakgebied door middel van de tijdschriften Levende Talen Magazine en Levende Talen Tijdschrift, via nieuwsbrieven, via de website en via de sociale media LinkedIn en Twitter.

Sinds 2004 is Levende Talen aangesloten bij de Federatie van Onderwijsvakverenigingen (FvOv) om de belangen van haar leden in de arbeidsvoorwaardelijke sfeer te behartigen. Levende Talen is aangesloten bij de CMHF/MHP voor de behartiging van de pensioenen.

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *