Nieuwe website en archief.levendetalen.nl

NieuweSiteDe nieuwe site van Levende Talen bestaat uit een koepelwebsite en meer dan 15 subsites. Elke talensectie heeft een of meer eigen websites en is verantwoordelijk voor de teksten daarin. De oude site is terug te vinden op archief.levendetalen.nl

Het uitklapmenu ‘Talensecties’ bij het archief (bijvoorbeeld ‘Russisch’ of ‘Spaans’) werkt niet meer. Men krijgt een foutmelding. Wat secties kunnen doen om bij hun pagina’s te komen is de naam van hun sectie achter de url archief.levendetalen.nl plakken.
Bijvoorbeeld: 
archief.levendetalen.nl/russisch, archief.levendetalen.nl/frans, enz. Navigeren kan dan alleen binnen die pagina’s, bijvoorbeeld voor Russisch: nieuws, agenda, bestuur, enzovoort.

Het ledenregister in de nieuwe site bevindt zich op de koepelwebsite. Inschrijving voor activiteiten zoals de Landelijke Studiedag gebeurt tevens via deze site.

De talensecties kunnen besloten pagina’s aanmaken en ook een eigen register houden van hun sectieleden voor eigen belang. De koepelwebsite bevat geen besloten pagina’s.

De nieuwe site is ook geschikt voor tablets en smartphones. Mocht u opmerkingen over de site hebben, neem dan contact op met de Webmaster.

Facebooktwitterlinkedinmail