Polen en Rusland – culturen in dialoog

Studiedag
Met gepaste trots presenteren de sectie Pools en de sectie Russisch u op 18 juni a.s. hun gezamenlijke studiedag 2016!

Het wordt een dag vol interessante lezingen over culturele verschillen en overeenkomsten, over dialoog en wederzijdse beïnvloeding tussen schrijvers, musici en anderen. Er zijn tien workshops in twee parallelle sessies over literatuur, taalleren en intercultureel bewustzijn. Daarnaast is er volop ruimte voor informele ontmoetingen. De studiedag is georganiseerd in samenwerking met de afdeling Slavistiek van de Universiteit van Amsterdam en vindt plaats in het Universiteitstheater, Nieuwe Doelenstraat 16, Amsterdam. De voertaal is voornamelijk Nederlands, één workshop wordt in het Engels gehouden, en één workshophoudster spreekt Pools.
Voor het complete programma en alle praktische informatie kunt u de uitnodigingsbrief lezen. De voertaal is voornamelijk Nederlands, één workshop wordt in het Engels gehouden, en één workshophoudster spreekt Pools. De dag wordt afgesloten met muziek en poëzie door Arcato Lingua.Vakgenoten, studenten en belangstellenden zijn van harte welkom. U kunt zich tot uiterlijk 10 juni 2016 online aanmelden.
De secties Pools en Russisch hopen van harte u op 18 juni te mogen begroeten!
Facebooktwitterlinkedinmail