Studiedag Talen ‘Praktisch didactisch’

Op woensdag 12 april organiseerden Uitgeverij Coutinho en Levende Talen een studiedag rond praktische didactiek in het moderne vreemdetalenonderwijs. Deze interactieve en inspirerende dag stond geheel in het teken van activerende werkvormen in de taalles. In drie workshoprondes kon je als taaldocent meer leren over thema’s als differentiëren, het gebruik van digitale middelen in de taalklas, en de inzet van literaire genres om alle taalvaardigheden te oefenen.

Daarnaast waren er voor docenten Arabisch, Mandarijn Chinees en Spaans naast het reguliere programma verdiepende workshops op hun eigen taalgebied.

Kijk hier voor een foto-impressie van deze dag.

Een selectie van de presentaties kun je hier downloaden.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail