Ruslanddag (23 september 2017)

Elk jaar organiseert de sectie Russisch van Levende Talen een Ruslanddag. Deze dag biedt docenten Russisch en belangstellenden een keur aan lezingen en workshops. De lezingen en workshops hebben meestal een actueel thema en sluiten aan bij een tentoonstelling, recent onderzoek, een nieuwe publicatie of film, een belangrijke historische datum of de nieuwste inzichten in vakdidactiek. De Ruslanddag is voor Slavisten een inhoudelijk interessante en inspirerende dag en er is ruimschoots gelegenheid Nederlandse en Vlaamse collega’s te ontmoeten. Deelnemers ontvangen desgewenst een certificaat van deelname waarmee zij PE-punten kunnen aanvragen.

Dit jaar organiseert de sectie Russisch tevens een vertaalwedstrijd met een zeer deskundige jury. Voor meer informatie zie onze website. Wilt u op de hoogte gehouden worden, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief Курьер.

Facebooktwitterlinkedinmail