Vertaalwedstrijd Russisch-Nederlands 2017

De sectie Russisch van Levende Talen heeft dit jaar voor het eerst een vertaalwedstrijd uitgeschreven. Een deskundige jury is bereid gevonden de organisatie van de vertaalwedstrijd op zich te nemen: Aai Prins, Eric Metz en Wim Honselaar. Zij hebben de tekst uitgekozen, zij zullen zich wijden aan het selecteren van de beste vertaling(en) en zij zullen de prijswinnaar(s) bekend maken aan het einde van onze jaarlijkse Ruslanddag Taal en Cultuur op 23 september 2017 in het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Boekhandel Pegasus stelt prijzen beschikbaar. U vindt hier de pdf met de te vertalen tekst van Dina Roebina, als ook achtergrondinformatie en de spelregels.

U wordt van harte uitgenodigd om mee te doen aan onze vertaalwedstrijd.

Wij verwelkomen u graag op onze Ruslanddag. De uitnodiging voor de studiedag vindt u hier.
 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail