Ontwikkelteams Curriculum.nu. Geef je mening!

Op vrijdag 15 december zijn de leraren en schoolleiders die deelnemen aan de ontwikkelteams op feestelijke wijze bekendgemaakt. Deze gebeurtenis is niet onopvallend voorbijgegaan. De website trok op maandag 18 december meer dan 10.000 bezoekers! Ook op Twitter en Facebook was veel aandacht voor de bekendmaking van de ontwikkelteams.

Op donderdag 8 maart zijn de ontwikkelteams en de ontwikkelscholen voor het eerst samen geweest. Die dag ontvingen zij de laatste informatie over het ontwikkelproces en wat er precies van hen verwacht werd. .

Meedoen? Dat kan!

In 2018 werken negen ontwikkelteams aan bouwstenen voor een geactualiseerd curriculum in het primair en voortgezet onderwijs. De ontwikkelteams werken in vier ontwikkelsessies aan deze bouwstenen. Tussen de ontwikkelsessies vinden consultatiefasen plaats. In deze perioden kan je feedback geven op de (tussen)resultaten. Wil je weten wanneer jij feedback kan geven op de (tussen)resultaten? Kijk dan hier.

Wanneer start de volgende ontwikkelsessie? Hoe en wanneer kun je feedback geven? Houd voor deze informatie onze website in de gaten: www.curriculum.nu.

Ontwikkelsessies 

Wanneer komen de ontwikkelteams dit jaar bijeen?

  • 14 – 16 maart – 1ste ontwikkelsessie
  • 23 – 25 mei – 2de ontwikkelsessie
  • 3 – 5 oktober – 3de ontwikkelsessie
  • 12 – 14 december – 4de (en laatste) ontwikkelsessie

Meer weten over het ontwikkelproces? Kijk dan hier.

Ontwikkelscholen

Ontwikkelscholen geven input en feedback op de tussenopbrengsten van de ontwikkelteams. Zijn de ideeën haalbaar in de school? De ontwikkelscholen delen de ervaringen die zij opdoen met de ontwikkelingen in het eigen schoolcurriculum. Scholen konden zich tot 17 november aanmelden als ontwikkelschool. Eind februari worden de ontwikkelscholen bekendgemaakt.

 

Facebooktwitterlinkedinmail