Van inspraak tot instemming: fuseren zo doe je dat!

Op 21 juli 2017 is de nieuwe regeling voor fusies gepubliceerd. Als een bestuur scholen of met een ander bestuur wil fuseren is een FER (fusie effect-rapportage) verplicht. Soms is een goedkeuring van de minister nodig. Wat zijn de motieven om een FER te verlangen? Welke onderwerpen komen in een FER aan de orde?

Rob Katerberg, coördinerend secretaris van de Commissie Fusietoets Onderwijs (CFTO) gaat maandag 12 maart vanaf 14:00 tijdens de vergadering van de commissie funderend onderwijs hierop uitgebreid in. De bijeenkomst zal circa anderhalf uur duren.

 

Deze presentatie staat open voor leden van het bestuur van FvOv en voor belangstellenden van de verenigingen. Wij verzoeken u deelname vóór 9 maart a.s. aan ons door te geven via info@fvov.nl

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail