Webinar Invloed op je eigen werk, het professioneel statuut helpt daarbij

Op dinsdag 5 juni a.s. (20.30 – 21.30 uur) organiseert Voion de webinar Invloed op je eigen werk, het professioneel statuut helpt daarbij. De webinar is met name bedoeld voor leraren in het voortgezet onderwijs. Ik wil de webinar daarom graag bij jullie onder de aandacht brengen.

 

Professioneel statuut
Vanaf dit schooljaar moeten schoolleiding en leraren vorm en inhoud geven aan een professioneel statuut. In dit statuut wordt de zeggenschap en autonomie van individuele leraren geregeld, zodat zij de ruimte krijgen om zelf invulling te geven aan hun verantwoordelijkheden.

 

Webinar
Wat is een professioneel statuut? Waarom is het nodig? Welke kansen biedt dit voor de dialoog in school? Hoe ben je als leraar erbij betrokken en hoe kun je ermee aan de slag? Tijdens de interactieve webinar Invloed op je eigen werk, het professioneel statuut helpt daarbij komen deze en andere vragen aan bod. Leraren van o.a. het Roelof van Echten College en het Hondsrug College, die inmiddels aan de slag zijn met het professioneel statuut, vertellen over hun ervaringen. Ook is er gelegenheid om zelf vragen te stellen. Je krijgt tools om het professioneel statuut op de agenda te zetten en ermee aan de slag te gaan.

Aanmelden
Meld je aan via deze link. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke link via welke je dinsdag 5 juni van 20.30 uur tot 21.30 uur het webinar live kunt volgen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Meer informatie
https://www.voion.nl/agenda/webinar-professioneel-statuut

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail