Ontmoet pionierende leraren op het LOF-festival

Ben jij een leraar die innovatie belangrijk vindt? Loop je wellicht al rond met een goed idee, maar heb je nog geen kans of tijd gehad om hier werk van te maken? Kom dan zeker 5 oktober a.s. naar het LOF-festival. Dé ontmoetingsplek voor innovatieve leraren. Locatie: ROC Midden Nederland in Amersfoort.

Een dag in het teken van innoverende initiatieven en het delen van opgedane kennis en ervaring. Kortom: een ontmoetingsplaats voor vernieuwers. Met inspirerende sprekers zoals lector Leren & Innoveren Marco Snoek en Paul Iske van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Interessante workshops ‘Breinbewust onderwijs’ en ‘Robotica, mag het wat meer zijn’ en natuurlijk ontmoetingen met (oud-) pioniers. Het voorlopige programma is inmiddels bekend, dus kijk snel voor een sneak preview.

Laten we vieren dat zoveel leraren pionieren! Heb jij ook een pioniershart? Meld je dan aan en ontvang een gratis ticket. Vergeet ook niet dit bericht te delen met collega’s of in je netwerk.

We hopen je te mogen begroeten op het LOF-festival op 5 oktober!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail