Uitnodiging voor taaldocenten MVT en NT2 voor de ETPRS18 conferentie op 5 & 6 oktober in Amsterdam

 

 

 

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober vindt voor de tweede keer de European TPRS* conference plaats, ETPRS18, op het Mundus College in Amsterdam. ETPRS18 is een bijzondere, inspirerende, praktische, tweedaagse conferentie over TPRS en andere Comprehensible Input-didactiekwijzen. Deze conferentie is bedoeld voor alle MVT- en NT2/NVT-docenten die meer dynamiek en interactie in hun lessen willen brengen en hun leerlingen en cursisten écht taalvaardig willen maken.

Programma voor beginners
Heb je nog nooit van TPRS gehoord?! Dan is het de hoogste tijd om eens zelf een les in een voor jou onbekende taal mee te maken en aan de hand daarvan de TPRS-didactiek te leren voor je eigen lessen. ETPRS18 biedt een speciaal programma aan voor degenen die nog geen ervaring hebben met TPRS en er graag meer over willen weten. Je leert Bretons van een ervaren TPRS-docent, je krijgt uitleg over de daarbij gebruikte technieken en je oefent deze onder begeleiding van onze coaches.

Programma voor gevorderden
Werk je zelf al met TPRS? Dan kun je TPRS lessen observeren aan echte leerlingen en je kunt aan diverse sprankelende workshops deelnemen over begrijpelijke input, zoals Storylistening, TPRS Movietalk, Total Physical Response, Brainbreaks en Lesgeven met Leesboekjes.

Sluiting inschrijving
Het programma en alle informatie kun je op de ETPRS website vinden. Je kunt je vanuit die website t/m 30 september snel en gemakkelijk online inschrijven: https://etprs-conference.org/

* TPRS staat voor Teaching Proficiency through Reading and Storyasking: een taal doceren via co-creatie van verhalen via speciale vragentechnieken en via lezen, waardoor de taalleerders de taal op alle taalvaardigheden vloeiend gaan beheersen

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail