Oproep nieuwe examinatoren Staatsexamens vo

Het College voor Toetsen en Examens is op zoek naar 2egraads docenten  Engels die dit jaar willen corrigeren en examineren voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Correctie vindt plaats tijdens de periode van de centrale examens (van half mei t/m half juni). Het mondeling examineren vindt plaats in de eerste twee weken van de zomervakantie op scholen van het voortgezet speciaal onderwijs en afhankelijk van de regio waar u woont in Zwolle/Tilburg/Amersfoort.

Voor meer informatie over de staatsexamens zie https://www.cvte.nl/taken-cvte/staatsexamens-vo Meer informatie over de werkzaamheden en aanstellingsvoorwaarden is te downloaden. Sollicitatie met CV kan per mail gericht worden aan secretaris.engels@levendetalen.nl

Facebooktwitterlinkedinmail