Wie wordt de nieuwe Professional van het Jaar 2019?

De Vakcentrale voor Professionals (VCP) kiest op 7 november de VCP Professional van het Jaar. Wellicht wordt dat iemand uit onze eigen organisatie! De meer dan vijftig organisaties die bij de VCP zijn aangesloten worden opgeroepen binnen hun achterban op zoek te gaan naar mogelijke kandidaten voor de Professional van het Jaar. Het voordragen van kandidaten kan tot en met 24 oktober via s.stam@vcp.nl .

Gedrevenheid en passie Nederland heeft een hoop goede professionals: werknemers die hun vak met grote gedrevenheid, deskundigheid en passie uitoefenen. Mensen die hun sporen duidelijk hebben verdiend en dat dag in dag uit op de werkvloer uitdragen. Als piloot, politieman, militair, specialist of bijvoorbeeld ambtenaar. Maar er kan er maar één de Professional van het Jaar zijn.

Bevlogen en inspirerende professional Een onafhankelijke jury beoordeelt voordrachten vooral op vakmanschap, bevlogenheid, de mate waarin de uitoefening van de functie intern en/of extern impact heeft en het rolmodel zijn voor anderen. De jury kijkt daarbij naar zaken als professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid, maar ook naar de manier waarop de kandidaat anderen inspireert en met eigenzinnige ideeën het verschil maakt en waardering oogst.

Oproep De VCP is dus op zoek naar mensen die hun vak of beroep positief uitdragen naar anderen. Mensen die zich de arbeidsmarkt van de toekomst aantrekken en nu actief nadenken over hun plek op de werkvloer en die van anderen. De uitslag wordt bekendgemaakt op het jaarlijkse symposium van de VCP in Den Haag op 7 november. Lees meer hierover..

Inzendingen voordrachten Organisaties kunnen goed onderbouwde voordrachten voor de Professional van het Jaar per email sturen naar Sal Stam, s.stam@vcp.nl . Voor meer informatie zie de themapagina over de Professional van het Jaar.

Facebooktwitterlinkedinmail