Uitslag peiling Levende Talen

ByLevende Talen heeft vandaag haar leden geraadpleegd. In totaal hebben 632 gereageerd. Van hen laat 51 procent weten vóór behoud van het convenant te zijn dat minister Slob voor het weekend met de bonden in het onderwijs getekend heeft. 49 Procent roept op tot staken,41 procent vraagt om intrekken van de handtekening.

Levende Talen hoopt dat de minister onder druk van de toch grote ontevredenheid waarvan de raadpleging blijk geeft, zich bereid verklaart tot verder onderhandelen. Hoe kan een eenmalige, incidentele maatregel structureel zijn als die onder meer ook verhoging van de salarissen beoogt?

Er zullen meer middelen structureel beschikbaar moeten komen om de huidige problemen in het onderwijs en het dreigende tekort aan onderwijsgevenden, dat steeds manifester wordt, aan te pakken.

Meer informatie:, https://www.fvov.nl/?p=8345

Facebooktwitterlinkedinmail