Onderzoek naar de ‘hoogte van de lat’ bij havo Frans en Duits

Woensdag 5 februari is er een nieuwsbericht gepubliceerd op de website van CvTE over het onderzoek naar de ‘hoogte van de lat’ bij havo Frans en Duits.

De ‘Rapportage prestatie-eis Duits en Frans havo’ is met een aanbevelingsbrief van het College in januari aan de minister aangeboden en wordt in de brief ‘Toetsing en examinering in het voortgezet onderwijs 2019’ van 4 februari door de minister besproken.

 

Hieronder de link naar het nieuwsbericht, als je daar doorklikt kom je bij de stukken die bij de brief horen, waaronder het rapport en de brief met het advies van CvTE. Hiermee zijn de stukken openbaar geworden. Of de aanbevelingen definitief worden overgenomen en wanneer, weten we nog niet.

 

https://www.examenblad.nl/nieuws/20200204/analyse-prestatie-eis-duits-en/2020?regime=hflinks&horizon

 

Facebooktwitterlinkedinmail