Dialoogbijeenkomst Toekomst van ons onderwijs

Dialoogbijeenkomst Toekomst van ons onderwijs
Woensdag 18 maart 2020 17.00-20.00 uur
inclusief maaltijd
Cultuur- en congrescentrum Antropia te Zeist

Toekomst van ons Onderwijs
Nederland is een welvarend land en er gaat veel goed in het Nederlandse onderwijs. Successen uit het verleden bieden echter geen garantie voor de toekomst. Sterker nog, we zien verontrustende signalen die ons erop wijzen dat de kwaliteit van het onderwijs onder druk staat en we talent verkwisten. Een brede coalitie van vertegenwoordigers van leerlingen, studenten, docenten, onderwijsondersteuners, schoolleiders, onderwijsbesturen en kinderopvangorganisaties heeft op 21 januari jl. het discussiestuk Toekomst van ons onderwijs gepresenteerd. Deze notitie is een startpunt voor een brede dialoog over noodzakelijke vernieuwingen. Op de website Toekomst van ons onderwijs kun je meer lezen en ook naar de podcast luisteren die van de eerste discussiebijeenkomst is gemaakt.

Discussieer mee met de FvOv!
Wij willen met jullie als leden van onze aangesloten verenigingen in gesprek over de toekomst van ons onderwijs. Waar liggen de kansen om het onderwijs toekomstbestendig te maken? Hoe denken de docenten, begeleiders en ondersteuners van de FvOv-verenigingen hierover? Herkennen jullie de probleemanalyse en zijn de gepresenteerde oplossingen de juiste? Wij nodigen je uit om hierover samen in gesprek te gaan.
Laat je stem horen!

Programma
17:00 Ontvangst met lichte maaltijd 17:30 Opening door Jilles Veenstra, voorzitter FvOv 17:40 Introductie Toekomst van ons onderwijs 18:00 Eerste discussieronde 19:00 Paneldiscussie 19:30 Tweede discussieronde 20:00 Afsluiting

Aanmelden
Aanmelding is mogelijk via de website van de FvOv, graag vóór 10 maart a.s.

Locatie
Cultuur en congrescentrum
Antropia (naast NS station Driebergen Zeist) R uime
parkeergelegenheid aanwezig in P&R Parking Driebergen Zeist.

Federatie van Onderwijsvakorganisaties
a: FvOv Postbus 398 3700 AJ ZEIST
e: info@fvov.nl
w: www.fvov.nl

Facebooktwitterlinkedinmail