Congres Levende Talen. Taal is samenspraak! 30 oktober digitaal

 

 

Op vrijdag 30 oktober vindt het Congres Levende Talen plaats – het jaarlijkse evenement dat tot nu toe bekend stond als de Landelijke Studiedag. Het was de bedoeling dat het congres dit jaar plaats zou vinden in congrescentrum ReeHorst in Ede.

We hebben er echter voor gekozen het fysieke congres uit te stellen naar 2021. De geplande optredens van Murat Isik en Ionica Smeets worden ook verplaatst naar 2021.

Het goede nieuws is dat we wel een digitaal congres organiseren op 30 oktober, in de ochtend. Het programma is rond. Drie workshoprondes van 45 minuten! Meer informatie volgt!

Met meer dan vijftig workshops biedt het Congres Levende Talen een ruim aanbod om het onderwijs te verrijken en te vernieuwen: nieuwe geluiden, nieuwe inhouden en nieuwe didactiek. Kortom: thema’s die voor inspiratie en samenspraak zullen zorgen!

Het thema dit jaar luidt ‘Taal is samenspraak’. Spraak is de oorsprong van taal, en taal is de motor van sociaal verkeer. We kennen begrippen als toespraak, aanspraak, afspraak, inspraak, opspraak, maar uiteindelijk is alles samenspraak: mensen die taal gebruiken om te communiceren.

 

Inschrijven is mogelijk vanaf 15 september.

 

Facebooktwitterlinkedinmail