Workshopgevers gezocht voor Congres Levende Talen. Taal is samenspraak!

Op vrijdag 30 oktober vindt het Congres Levende Talen plaats – het jaarlijkse evenement dat tot nu toe bekend stond als de Landelijke Studiedag. Niet alleen de naam is nieuw, ook de locatie is veranderd. Het congres vindt dit jaar plaats in congrescentrum ReeHorst in Ede, op loopafstand van het station Ede-Wageningen. Het thema dit jaar luidt ‘Taal is samenspraak’.

Met meer dan vijftig workshops biedt het Congres Levende Talen een ruim aanbod om het onderwijs te verrijken en te vernieuwen: nieuwe geluiden, nieuwe inhouden en nieuwe didactiek. Kortom: thema’s die voor inspiratie en samenspraak zorgen!

Dit jaar opent de auteur Murat Isik ’s ochtends het congres. De uitreiking van het Europees Talenlabel vindt in de middag plaats; Ionica Smeets, hoogleraar wetenschapscommunicatie, sluit de dag af.

Bent u geïnteresseerd  in het geven van een workshop? Vul dan onderstaand formulier in.

Aanmeldformulier

Facebooktwitterlinkedinmail