Ook meewerken aan het landelijk curriculum? Meld je snel aan.

Ook meewerken aan het landelijk curriculum? Meld je snel aan.

Inmiddels hebben meer dan 200 leraren en lerarenopleiders/vakdidactici zich aangemeld om mee te werken aan de herziening van de kerndoelen. Wil je ook meewerken aan het landelijk curriculum? Je hebt nog tot en met zaterdag om je aan te melden als lerarenopleider/vakdidacticus. Ben je leraar in het primair of voortgezet onderwijs? Dan kan je je aanmelden tot 29 oktober. Heb je nog vragen? Lees meer in deze nieuwsbrief.

Meld je hier aan als lerarenopleider/vakdidacticus
Meld je hier aan als leraar

Webinar: 5 oktober om 16.30
Wat ga je precies doen? Hoe zit het met de vergoeding? Heb je een andere vraag? Op 5 oktober organiseren we een webinar voor leraren waarin we een toelichting geven en je vragen beantwoorden.Lees meer over het webinar en meld je hier aan.

 

Samen werken aan het landelijk curriculum
Vanaf januari gaan leraren, curriculumexperts en lerarenopleiders/vakdidactici conceptkerndoelen ontwikkelen voor het primair onderwijs en voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs (de ontwikkeling voor de bovenbouw van het voortgezet onderwijs start in 2021, hiervoor kan je je nog niet aanmelden). Dit gaan ze doen op basis van de bouwstenen die eerder zijn opgeleverd door leraren en schoolleiders. Voor zij aan de slag gaan, buigt een wetenschappelijke curriculumcommissie zich over deze bouwstenen. Deze commissie adviseert ook over de werkopdracht. De teams gaan samenwerken met vakinhoudelijke verenigingen, schoolleiders, vertegenwoordigende partijen, vakexperts en toets- en leermiddelenmakers.

Lees meer op www.curriculum.nu.

 

Facebooktwitterlinkedinmail