Cito zoekt constructeurs voor centrale examens

Help jij ons mee examens maken?                 

Ben jij docent in het voortgezet onderwijs of in het middelbaar onderwijs? En vind je het ook zo belangrijk dat leerlingen examenvragen krijgen voorgelegd die aansluiten op hun niveau en interesses? Word dan constructeur bij Cito!

Per 1 augustus zoeken wij docenten voor de constructiegroep centrale examens

Duits bb, Duits kb en gt, Duits havo, Engels kb, Engels gl/tl, Engels mbo B1, Frans gl/tl, Fries havo, Latijn vwo, Nederlands bb, Nederlands kb, Nederlands gl/tl, Nederlands mbo 2F, Nederlands mbo 3F en Turks havo/vwo

Wat vragen wij van jou?

Je hebt als docent recente onderwijservaring in het schooltype waarvoor het examen gemaakt wordt en ervaring met examenklassen/geeft bij voorkeur les in examenklassen. Je beschikt over kennis van ontwikkelingen in het onderwijs en examinering, een flinke dosis creativiteit en talent voor analyseren en structureren. Docenten die meewerken aan een onderwijsmethode, komen niet in aanmerking.

Informatie en reageren

Wil je graag meer informatie? Bekijk dan onze website www.cito.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via wervingconstructeurs@cito.nl.

Heb je interesse? Vul dan uiterlijk 28 februari a.s. het aanmeldingsformulier op onze website in.

 

Facebooktwitterlinkedinmail