Leraren gezocht voor meetups KLASSEN

In navolging van de documentaireserie KLASSEN vindt er een grootschalige landelijke impact campagne plaats met meetups in elke provincie.
Tijdens deze meetups willen we graag de verbinding leggen tussen de verschillende partijen in het onderwijs zodat het onderwerp kansenongelijkheid niet individueel maar in teamverband wordt aangepakt.
Omdat leraren helaas nog ondervertegenwoordigd zijn bij de aanmeldingen die we ontvangen voor de meetups en wij de stem van de leraar toch ontzetten belangrijk vinden doen we graag een oproep aan leraren om zich ook aan te melden.
De meetups vinden tot nader bericht online plaats in ZOOM. Zie hieronder de link om je aan te melden en voor meer informatie.

https://www.human.nl/klassen/meetups/

 

Facebooktwitterlinkedinmail