Website: TAAL, GEWOON DOEN!

Fast forward je kennis over taal en bezoek de nieuwe website www.taalgewoondoen.nl

TAAL, GEWOON DOEN! is een kennisplatform waarop Marrit van de Guchte (UvA) en Eline van Batenburg (HvA) allerlei wetenschappelijke ideeën, publicaties en taaltaken delen die zij in hun podcast bespreken. Deze taaltaken worden gemaakt door onderzoekers, taaldocenten én door studenten. Zelf kan je ook taken en publicaties delen. Zo geven we docenten meer slagkracht en maken we met elkaar het talenonderwijs nóg beter en aantrekkelijker voor leerlingen.

 

Op deze site is ook de nieuwe podcastaflevering van Taal, gewoon doen! te beluisteren. In deze aflevering praten Marrit en Eline over technieken die docenten kunnen inzetten om doeltaalgebruik in de les wél te laten slagen. Dit doen zij met Paul Goossen, docent Duits op het Dalton in Voorburg en met Sebastiaan Dönszelmann, opleider en onderzoeker op de VU. Deze en andere podcastafleveringen zijn uiteraard ook te beluisteren via Spotify en iTunes.

 

Podcast Taal gewoon doen!: dé podcast voor MVT-docenten (ook op iTunes en Spotify)

Facebooktwitterlinkedinmail