Masterclass Academische Taalvaardigheid – Radboud Pre-University College of Society

Masterclass Academische Taalvaardigheid – vrijdag 11 maart 

Voor studenten is een goede (academische) taalvaardigheid van groot belang. Wat kun jij als docent doen om jouw leerlingen voor te bereiden op een succesvolle start van hun universitaire studie? In deze masterclass krijg je meer informatie over wat er op de universiteit van startende studenten wordt verwacht op het gebied van taalvaardigheid en over de taaltoets die zij moeten maken. Speciaal voor leerlingen is er een werkcollegereeks over academische taalvaardigheid ontwikkeld. 
Wil je deze activiteiten delen met je collega’s? Verwijs ze dan naar onze website voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden. Neem bij vragen gerust contact op via pucofsociety@let.ru.nl.
Facebooktwitterlinkedinmail