Lancering Platform Spaans

Op 12 mei werd het Platform Spaans (PS) gelanceerd!

Het PS verzamelt en verspreidt (via een website) informatie tussen hispanisten en geïnteresseerden in de Spaanse taal en cultuur, zowel van Spanje als van Latijns-Amerika. Het onafhankelijke platform deelt en promoot breed georiënteerde informatie met betrekking tot activiteiten en nieuws over de Spaanstalige wereld in Nederland en richt zich tot een breed schaal aan groepen, zoals verenigingen voor docenten op het vo, tolken en vertalers, universitaire studenten of onderwijsinstellingen.

PS is ontstaan uit en wordt in stand gehouden dankzij een samenwerking tussen verschillende publieke organisaties, waaronder Levende Talen, Radboud Universiteit, Universiteit Leiden, Hoogeschool Utrecht, onder anderen.

Bezoek de website www.platformspaans.nl

De sectie Spaans heeft een belangrijke rol bij de lancering van het PS en na tien jaar hard werken, is het echt een mijlpaal!.

Brigitte Adriaensen uit Estudios Hispánicos, Radboud Universiteit

Facebooktwitterlinkedinmail