Congres Levende Talen 2023 – Op naar een nieuw examenprogramma!

Op zaterdag 15 april 2023 organiseert Levende Talen haar jaarlijkse fysieke congres In Amsterdam. Deze keer staat de vernieuwing van de examenprogramma’s voor het voortgezet onderwijs centraal. We stellen een gevarieerd programma samen met een spannende plenaire lezing verzorgd door Bart Deygers (Universiteit Gent), workshops over uiteenlopende aspecten van nut, noodzaak en praktijk van toetsen en beoordelen én adviesbijeenkomsten waarin de deelnemers kunnen meepraten over de nieuwste tussenproducten van de vakvernieuwingscommissies. Tijdens het congres zullen de eerste concepten van nieuwe eindtermen ter tafel liggen. Rond de middag onderbreken we het programma voor een gezamenlijke lunch.

Binnenkort volgt er meer informatie over het programma en de aanmelding. Noteer nu alvast de datum in je agenda. Er zijn maar 250 plaatsen.

Datum: zaterdag 15 april 2023

Tijd: van 10.00 tot 14.15 uur

Locatie: Hogeschool van Amsterdam, Wibauthuis

Facebooktwitterlinkedinmail