Ik teken bezwaar aan tegen de nieuwe pensioenwet!

De CMHF roept leden op om pro-forma bezwaar aan te tekenen tegen de nieuwe pensioenwet. Deze wet zal binnenkort naar verwachting goed gekeurd worden door de Eerste Kamer, waarmee de wet een feit is.

De CMHF heeft de afgelopen jaren regelmatig aangegeven dat de nieuwe wet (WTP) tekort schiet en negatief kan uitpakken voor zowel actieve deelnemers als gepensioneerden. Diverse fondsen, waaronder het ABP, zijn op dit moment al bezig zijn met de nadere uitwerking van de wet en de daarvoor benodigde nieuwe pensioenregelingen. Omdat het individueel bezwaarrecht buiten werking wordt gesteld, zal dit moment door fondsen aangegrepen kunnen (en soms ook moeten) worden om ook overgangsrechten af te schaffen.

Lees hier hoe je pro-forma bezwaar kunt maken.

Facebooktwitterlinkedinmail