Examinatoren gezocht!

Ieder jaar doen door heel Nederland ongeveer 8500 kandidaten één of meerdere staatsexamens. Om dat mogelijk te maken is het College voor Toetsen en Examens (CvTE) altijd op zoek naar examinatoren die mondelinge examens af willen nemen (tegen een vergoeding). Een examinator is belangrijk voor de kandidaten. Zeker bij het mondelinge examen, een belangrijk onderdeel van de staatsexamens vo, waar veel persoonlijke aandacht is voor iedere kandidaat. Je werkt als examinator met collega’s van andere scholen hetgeen je werk als docent verrijkt.

Voor een school is het aantrekkelijk docenten in huis te hebben die aan de staatsexamens vo meewerken, want doordat docenten een kijkje in een andere keuken nemen, brengen ze een nieuwe ervaring naar hun eigen school.

Ben je bevoegd en geef jij les in een examenklas of heb je hiermee recente ervaring en lijkt je examineren een mooie ervaring, kijk dan eens op onze website www.staatsexamensvo.nl. Op eerder genoemde website vind je meer informatie en lees je de verhalen van collega’s die zich nu al inzetten voor de staatsexamens. Je kunt hier ook meteen solliciteren.

Facebooktwitterlinkedinmail